flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Припинення відправлення правосуддя

27 червня 2018, 13:10

 Снігурівський районний суд Миколаївської області повідомляє про припинення відправлення правосуддя з 29 червня 2018 року.
 У зв’язку з закінченням шестимісячного строку тимчасового переведення шляхом відрядження суддів Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області Фортуни Тетяни Юріївни та Рубіжанського міського суду Луганської області Кобзаря Юрія Юрійовича, 28 червня 2018 року суддів відраховано зі штату Снігурівського районного суду Миколаївської області.
 За штатним розписом у суді чотири посади суддів,  три з яких на даний час є вакантними.
 Суддя Квєтка Іванна Анатоліївна  призначена на посаду судді строком на 5 років відповідно до Указу Президента № 286/2012 від 24 квітня 2012 р. «Про призначення суддів», припинила виконувати повноваження судді, у зв’язку з закінченням п’ятирічного строку на який її призначено.
З 02 липня 2018р. канцелярія суду буде здійснювати прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, матеріалів кримінальних проваджень скерованих прокуратурою. Однак, розподілити справу конкретному судді за допомогою автоматизованої системи документообігу суду здійснити неможливо у зв'язку з їх відсутністю.
 За зазначених обставин цивільні та адміністративні справи мають зберігатися у канцелярії до призначення суддів або вирішення питання відрядження суддів з іншого суду. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та інші матеріали згідно чинного законодавства будуть направлятися до апеляційного суду Миколаївської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах області.
 За відновлення відправлення правосуддя інформацію буде розміщено на веб-сайті суду.

За повідомленням прес-служби суду