flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Будьте обачні: виявлені недійсні судові повістки

05 квітня 2018, 16:37

    Снігурівський районний суд Миколаївської області повідомляє про випадки звернення громадян до суду з приводу отримання ними повісток про виклик в судові засідання у справах, яких немає у провадженні суду. Такі документи надсилаються невідомими для суду особами з вказівкою на те, що судову повістку можливо анулювати сплативши визначену суму на рахунок кредитора.
   У випадку надходження повісток про виклик до суду та виникнення сумнівів у правдивості інформації викладеної у судових документах пропонуємо звертатись за уточненням за телефоном канцелярії суду (05162) 3-25-90.
У зв’язку з цим, закликаємо громадян бути уважними, ретельно ознайомлюватися з викладеною у поштовій кореспонденції інформацією, перевіряти правильність написання поштових реквізитів та уточнювати всю необхідно інформацію безпосередньо через канцелярію суду.
  Зверніть увагу на обов’язковій наявності на судових повістках підпису судді або секретаря судового засідання та печатки суду.
  В разі отримання повістки зверніть увагу, що судові повістки про виклик в судові засідання надсилаються безпосередньо судом (не колекторськими фірмами, громадськими організаціями, представниками аукціонів, тощо) і містять усі необхідні реквізити справи.
  Крім того, на сторінці суду за посиланням - https://sn.mk.court.gov.ua/sud1422/gromadyanam можна ознайомитись зі списком справ, призначених до розгляду.

 

Консультант суду
       Л.М.Корнієнко

 

  Громадсько-політична газета «Вісті Снігурівщини» від 05 квітня 2018р. №27-28 (11186-187)