flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Припинення відправлення правосуддя

13 вересня 2017, 14:50

     Відповідно до рішення Вищої ради правосуддя №2767/0/15-17 від 12.09.2017р. суддю Кішковську Зою Анатоліївну, яка окрім повноважень судді виконувала обов'язки голови суду, 12 вересня 2017р. відраховано зі штату Снігурівського районного суду Миколаївської області у  зв'язку зі звільненням у відставку.
       За штатним розписом у суді чотири посади суддів,  три з яких на даний час є вакантними.
       Суддя Квєтка Іванна Анатоліївна  25 квітня 2017р. припинила виконувати повноваження судді у зв'язку з закінченням п'ятирічного строку  на який її призначено Указом Президента України від 24.04.2012р. №286/2012.
       На даний час Снігурівський районний суд Миколаївської області не виконує головної функції — здійснення правосуддя.
       Канцелярія суду здійснює прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, матеріалів кримінальних проваджень скерованих прокуратурою. Однак, розподілити справу конкретному судді за допомогою автоматизованої системи документообігу суду здійснити неможливо у зв'язку з їх відсутністю.
     За зазначених обставин цивільні та адміністративні справи мають зберігатися у канцелярії до призначення суддів або вирішення питання відрядження суддів з іншого суду. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та інші матеріали згідно чинного законодавства будуть направлятися до апеляційного суду Миколаївської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах області.

Керівник апарату
О.В.Шваюк