flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Конкурс

14 червня 2013, 16:42
\r\n

УВАГА! КОНКУРС!

\r\n

 

\r\n

Снігурівський районний суд Миколаївської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця:

\r\n

-         головного спеціаліста з інформаційних технологій, тимчасово, на період перебування основного працівника у відпустці по вагітності та пологах, а в подальшому – на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку (вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра, стаж роботи за фахом не менше 1 року)

\r\n

-         секретаря суду ( вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, без вимог до стажу роботи, вміння працювати на комп’ютері).

\r\n

До участі у конкурсі подаються документи: заява про участь у конкурсі; особова картка П-2ДС з додатками; копія паспорта; копія диплома з додатком; копія трудової книжки, завірена за місцем роботи; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за попередній рік;фотокартка розміром 4х6 см.

\r\n

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці за адресою: м. Снігурівка, вул. Генерала Плієва, 69. Тел. 3-44-42

\r\n