flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення станом на 16 листопада 2012 року

16 листопада 2012, 00:00

\r\n\r\n
\r\n

УВАГА! КОНКУРС!
\r\n
 

\r\n
\r\n

Снігурівський районний суд Миколаївської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку:

\r\n

- консультанта (вимоги до кандидата: громадянство України, повна вища освіта за спеціальністю «Правознавство» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи на державній службі не менше 2-х років або загальний стаж роботи за фахом не менше 3-х років, володіння державною мовою; вміння працювати на комп''ютері).

\r\n

 

\r\n

 До участі у конкурсі подаються документи: заява про участь у конкурсі; особова картка П-2ДС з додатками; копія паспорта; копія диплома з додатком; копія трудової книжки, завірена за місцем роботи; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру; довідка про подану податкову декларацію за попередній рік; фотокартка розміром 3x4 см.

\r\n

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення у районній газеті «Вісті Снігурівщини».

\r\n

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов''язків, розміру та умов оплати праці за адресою: м. Снігурівка, вул. Генерала Плієва, 69. Тел. 3-44-42.

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

\r\n

Заступник керівника апарату 

\r\n

Снігурівського районного суду 

\r\n

Миколаївської області                                                                                            К.О. Олійник

\r\n