flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи судів України

18 березня 2020, 15:30

 З метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Радою судів України рекомендовано встановити особливий режим роботи судів України.
  З повним текстом можна ознайомитись на сайті Ради суддів України або за посиланням - http://surl.li/bclj .
 На виконання вищезазначених рекомендацій Снігурівський районний суд Миколаївської області повідомляє, що документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) можливо надсилати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@sn.mk.court.gov.ua), через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua) або поштовим відправленням.
 Також учасникам судового процесу можливо подати до суду заяви про розгляд справ за їх відсутності або про відкладення судового засідання на час карантину.
 На час карантину припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.
 Допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань: блідість обличчя, почервоніння очей, кашель - обмежено.

 

 За повідомленням пресслужби суду