flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості роботи Снігурівського районного суду Миколаївської області в умовах карантину

25 лютого 2021, 09:58

Через спалах у світі коронавірусної інфекції на всій території України встановлено карантинні обмеження.

З метою захисту життя та здоров’я громадян, запобігання розповсюдженню захворювання серед працівників суду у Снігурівському районному суді Миколаївської області наказом голови суду від 24.03.2020 року № 7-а «Про встановлення особливого режиму роботи суду на час карантину та впровадження протиепідемічних заходів» запроваджено особливий режим роботи суду https://sn.mk.court.gov.ua/sud1422/pres-centr/news/915759/.

Для забезпечення доступу до правосуддя суд продовжує працювати в штатному режимі, але з посиленням заходів щодо мінімізації ризиків розповсюдження коронавірусної хвороби. Керівництвом суду вживаються заходи щодо безпечного перебування в приміщенні суду, забезпечено щоденне прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів, організовано проведення періодичної профілактичної дезінфекції. До приміщення суду допускаються громадяни виключно у захисних масках. 

З метою попередження розповсюдження захворювання, просимо громадян з ознаками респіраторних захворювань утриматись від візиту до суду. Рекомендуємо також утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової участі,  подавши до суду заяву про розгляд справ у відсутність. Також з приходом пандемії актуалізується такий дистанційний спосіб взаємодії, як проведення судового засідання в режимі відеоконференцзв'язку.

З метою уникнення особистого візиту, пропонуємо використання альтернативних шляхів звернення до суду:

  • засоби підсистеми «Електронний суд»;
  • офіційна електронна адреса суду: inbox@sn.mk.court.gov.ua
  • поштова адреса: вул. імені генерала Плієва І.О., 69 м. Снігурівка, Миколаїівська область, 57300.

Інформацію про рух справ можливо отримати  на офіційному сайті суду веб-порталу "Судова влада України" за посиланням https://sn.mk.court.gov.ua/ та в телефонному режимі за номером телефону канцелярії суду (05162) 3-25-90

Резклад роботи суду:

понеділок – четвер з 0800 до 1700 
п’ятниця з 0800 до 1545   
обідня перерва з 1200 до 1245  

 

За повідомленням пресслужби суду