flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Винесено заочне рішення по справі за позовом Ольхового Анатолія Андрійовича до Чакир Єлізавети Миколаївни про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за заповітом

04 липня 2023, 16:16

Снігурівський районний суд Миколаївської області повідомляє відповідача Чакир Єлізавету Миколаївну про те, що 04 липня 2023 року у справі № 485/79/22 провадження № 2/485/32/23 судом винесено заочне рішення, яким в задоволенні позову Ольхового Анатолія Андрійовича до Чакир Єлізавети Миколаївни про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за заповітом - відмовлено.
Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду.
Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.
Повне судове рішення складено 04 липня 2023 року.


Суддя                                               Олексій СОЛОВЙОВ