flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Винесено судове рішення по справі Маташнюка Валерія Юрійовича до Тупікіна Олександра Володимировича про визнання права власності на земельну ділянку

10 листопада 2020, 14:07

10 листопада 2020 року                                                                                                    м.Снігурівка

Снігурівський районний суд Миколаївської області у складі:
головуючого судді Бодрової О.П.,
секретар судового засідання Бондаренко С.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Снігурівка в порядку загального позовного провадження цивільну справу №485/1147/20, провадження №2/485/448/20 за позовною заявою Маташнюка Валерія Юрійовича до Тупікіна Олександра Володимировича про визнання права власності на земельну ділянку,

у х в а л и в :

Позов Маташнюка Валерія Юрійовича до Тупікіна Олександра Володимировича про визнання права власності на земельну ділянку - задовольнити.

Визнати за Маташнюком Валерієм Юрійовичем, 29 серпня 1961 року народження, уродженцем р/п Суха Балка Доманівського району Миколаївської області, право власності на земельну ділянку площею 0,073 га, кадастровий номер 4825710100:39:047:0006, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: вулиця Шевченка, 41-А, м.Снігурівка Миколаївської області.

Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення заочне рішення може бути оскаржене в загальному порядку, встановленому ЦПК України. У цьому разі строк на апеляційне оскарження рішення починає відраховуватися з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення.

Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку, встановленому цим Кодексом. Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення з урахуванням п.п.15.5 п.15 ч.1 розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду або через Снігурівський районний суд Миколаївської області. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Повне рішення складено 10 листопада 2020 року.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в цивільній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Снігурівського районного суду Миколаївської області за адресою: вул. імені генерала Плієва І.О., буд. 69, м. Снігурівка, Миколаївська область.

 

Суддя                                                                                                                                                                 О.П. Бодрова