flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засади використання автоматизованої системи документообігу Снігурівського районного суду Миколаївської області від 19 січня 2016 року

                                                                           Затверджено Рішенням зборів
                                                                              суддів Снігурівського районного
                                                                     суду Миколаївської області
    
                                                          №2 від 19 січня 2016 р.

  

Засади використання автоматизованої системи документообігу Снігурівського районного суду Миколаївської області

 

1. У Снігурівському районному суді Миколаївської області визначити загальну спеціалізацію.

2. Зменшити голові суду Устіченку К.І. навантаження на 40%, встановивши навантаження з розгляду справ, як судді що обіймає адміністративну посаду – 60%.

3. Визначити голові суду Устіченку К.І. спеціалізацію з розгляду кримінальних проваджень щодо неповнолітніх, а у разі його відсутності відпустка, відрядження, хвороба, звільнення) дану спеціалізацію визначити судді Кішковській З.А.

4. Якщо справа зареєстрована в порядку одного судочинства (провадження), а згодом виявлено, що вона повинна розглядатися в порядку іншого судочинства (провадження) необхідно обліковувати нову статистичну картку і перерозподілити зазначену справу раніше визначеному складу суду, який виявив помилкову спеціалізацію.

5. У разі розгляду заяви про відвід чи самовідвід судді, клопотання чи заява розподіляється КП «Д-3» тільки слідчому судді, а згідно  вимог КПК України всі клопотання та заяви про відвід чи самовідвід судді, заявлені в стадії досудового слідства, розглядається слідчим суддею, а під час перебування кримінального провадження в суді – такі заяви, клопотання можуть розглядатись і іншими суддями цього суду.

6. Не розподіляти щодо конкретного судді судові справи, що надійшли за 14 календарних днів, якщо відпустка становить більше 20 календарних днів та за 7 календарних днів, якщо тривалість відпустки становить менше 20 календарних днів.