flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засади використання автоматизованої системи документообігу Снігурівського районного суду Миколаївської області від 28 грудня 2015 року

                                                                    
  Затверджено Рішенням Зборів
суддів Снігурівського районного
суду Миколаївської області
15 від 28 грудня  2015 р.
  

 

Засади використання автоматизованої системи документообігу Снігурівського районного суду Миколаївської області

1. У Снігурівському районному суді Миколаївської області визначити загальну спеціалізацію.

2. Зменшити голові суду Устіченку К.І. навантаження на 40%, встановивши навантаження з розгляду справ, як судді що обіймає адміністративну посаду – 60%.

3. Визначити голові суду Устіченку К.І. спеціалізацію з розгляду кримінальних проваджень щодо неповнолітніх, а у разі його відсутності відпустка, відрядження, хвороба, звільнення) дану спеціалізацію визначити судді Кішковській З.А.

4. В неавтоматичному режимі розподіляти, тому судді, який виніс рішення по справі. У разі відсутності судді (відрядження, хвороба, відпустка, звільнення), який виніс рішення, розподіл справи робити в автоматичному режимі:

-       справи категорії «2п», «4с», «2-сз», «2-р», «2-во», «2-др», «2-асз», «2- ар», «2-аво», «2-адр», «Зв», «6», «6-а»;

-       справи, які були направлені до інших судів за підсудністю і звідти повертаються для розгляду за останнім відомим місцем проживання відповідача;

5. Якщо справа зареєстрована в порядку одного судочинства (провадження), а згодом виявлено, що вона повинна розглядатися в порядку іншого судочинства (провадження) необхідно обліковувати нову статистичну картку і в неавтоматичному режимі перерозподілити зазначену справу тому судді, який виявив помилкову спеціалізацію.

6. У разі розгляду заяви про відвід чи самовідвід судді, клопотання чи заява розподіляється КП «Д-3» тільки слідчому судді, а згідно  вимог КПК України всі клопотання та заяви про відвід чи самовідвід судді, заявлені в стадії досудового слідства,  розглядається слідчим суддею, а під час перебування кримінального провадження в суді – такі заяви, клопотання можуть розглядатись і іншими суддями цього суду.

7. Не розподіляти щодо конкретного судді судові справи, що надійшли за 14 календарних днів, якщо відпустка становить більше 20 календарних днів та за 7 календарних днів, якщо тривалість відпустки становить менше 20 календарних днів.