flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засади використання автоматизованої системи документообігу Снігурівського районного суду Миколаївської області від 21 серпня 2015 року

     Затверджено Рішенням Зборів
Суддів Снігурівського районного
суду Миколаївської області №1 від 21 серпня  2015р.

 

Засади використання автоматизованої системи документообігу Снігурівського районного суду Миколаївської області

 

1.  У Снігурівському районному суді Миколаївської області визначити загальну спеціалізацію.

2.  У випадку знеструмлення електромережі суду, виходу з ладу обладнання або комп’ютерних програм чи настання інших обставин, які унеможливлюють функціонування автоматичної системи, що триває понад один робочий день, здійснювати розподіл справ суддям почергово згідно графіку (Додаток 1). У разі відсутності чергового судді, вказаному у графіку, вважати черговим наступного суддю вказаного у графіку.

3.   Визначити голові суду Устіченку К.І. спеціалізацію з розгляду кримінальних проваджень щодо неповнолітніх, а у разі його відсутності відпустка, відрядження, хвороба, звільнення) дану спеціалізацію визначити судді Кішковській З.А.

4.  В неавтоматичному режимі розподіляти, тому судді, який виніс рішення по справі. У разі відсутності судді(відрядження, хвороба, відпустка, звільнення), який виніс рішення, розподіл справи робити в автоматичному режимі:

-       справи категорії «2п», «4с», «2-сз», «2-р», «2-во», «2-др», «2-асз», «2- ар», «2-аво», «2-адр», «Зв», «6», «6-а»;

-       справи, які були направлені до інших судів за підсудністю і звідти повертаються для розгляду за останнім відомим місцем проживання відповідача;

5. Якщо справа зареєстрована в порядку одного судочинства (провадження), а згодом виявлено, що вона повинна розглядатися в порядку іншого судочинства (провадження) необхідно обліковувати нову статистичну картку і в неавтоматичному режимі перерозподілити зазначену справу тому судді, який виявив помилкову спеціалізацію.

6. У разі розгляду заяви про відвід чи самовідвід судді, клопотання чи заява розподіляється КП «Д-3» тільки слідчому судді, а згідно  вимог КПК України всі клопотання та заяви про відвід чи самовідвід судді, заявлені в стадії досудового слідства,  розглядається слідчим суддею, а під час перебування кримінального провадження в суді – такі заяви, клопотання можуть розглядатись і іншими суддями цього суду.

7.  Не розподіляти щодо конкретного судді судові справи, що надійшли за 14 календарних днів, якщо відпустка становить більше 20 календарних днів та за 7 календарних днів, якщо тривалість відпустки становить менше 20 календарних днів.

 

                                                   

Додаток 1 до  п.2 Засад використання

автоматизованої системи документообігу

Снігурівського районного суду

Миколаївської області

             

ГРАФІК

розподілення справ на випадок

знеструмлення електромережі суду, виходу з ладу обладнання або комп’ютерних програм чи настання інших обставин, які унеможливлюють функціонування автоматичної системи, що триває

понад один робочий день на 2015р.

з\п

П.І.Б. чергового

судді

Посада

1

Устіченко К.І.

Голова суду

2

Кішковська З.А.

Суддя

3

Лисенко М.Є.

Суддя

4

Квєтка I.A.

Суддя